Skip to main content
VisitVejle turistbureau front sommer

Hvem er vi

Photo: Mads Fjeldsø Christensen

Læs om vores turistinformationer, branding, markedsføring, udviklingspunkter samt strategiske indsatsområder.

VisitVejle er en del af Erhverv og Turisme, som hører under Kommunaldirektørens Stabe i Vejle Kommune. Her arbejder vi med turisme, erhvervsfremme, innovation, entrepenørskab og netværk. Vi er placeret på Banegårdspladsen og i Dandy Businesspark i Vejle. 

VisitVejles arbejdsområder udgør 3 hovedområder:

  • Turistinformation:
    Vi betjener og yder værtsskab - fysisk og digitalt - i turistinformationen på Banegårdspladsen 6 i Vejle samt i samarbejde med turistinformationerne ved GIVSKUD ZOO og Kongernes Jelling. Derudover har vi vores Oplevelsesguide, og vi driver vores hjemmeside visitvejle.dk, hvor gæster kan hente information. Som noget nyt tester vi fra efteråret 2021 en ny AI turistinformationsavatar i turistbureauet. Hun hedder Victoria og vil i første omgang hjælpe turister med alt omkring Tour de France.

  • Branding og markedsføring af Vejle som attraktiv turistdestination:
    Vi arbejder med at markedsføre området i ind- og udland. Her spiller vores guide og vores digitale medier en stor rolle. Derudover markedsfører vi os i kampagner i samarbejde med relevante partnere som Destination Trekantområdet, VisitDenmark, turismevirksomheder og andre lokale turismefremmeorganisationer.

  • Udviklingsprojekter/strategiske indsatsområder: 
    Vi har altid nogle områder, som vi udvælger til særlige indsatsområder. Det er typiske temaer, hvor Vejle har en styrkeposition. I øjeblikket arbejder vi særligt med: Mødeturisme (MeetingVejle), cykleturisme (Kingdom of Cycling, Hærvejen mv.) og gastroturisme. Fælles for alle indsatsområder er, at bæredygtighed spiller ind. Vi ønsker en bæredygtig udvikling af turismen, og dette gennemsyrer vores arbejde.

Find kontaktperson hos VisitVejle

Read more

Share your Vejle moments: